SIMONA HALEP- JOHANNA KONTA, rezultat Cincinnati

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati după ce a învins-o în două seturi pe Johanna Konta. 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale în valoare de 2.536.154 dolari, după ce a învins-o pe britanica Johanna Konta, cu 6-4, 7-6 (1).

Simona a început cu dreptul (1-0), dar apoi a cedat următoarele două ghemuri (1-2). Halep a legat apoi patru ghemuri la rând, pe fondul unui joc foarte strâns, ajungând la 5-2. Românca i-a permis adversarei să se apropie la 5-4, ratând o minge de set, dar a încheiat primul act cu un break la zero (6-4). 

Konta (26 ani, 7 WTA) a debutat în setul al doilea cu break, însă a urmat o nouă serie splendidă de patru ghemuri a Simonei (4-1), care apoi a condus cu 5-2. Halep a ratat două mingi de meci la 5-3, iar apoi Konta a restabilit egalitatea, 5-5. Britanica a fost aproape să preia conducerea, dar Simona a salvat două mingi de break și a făcut 6-5. Halep a avut apoi 40-0 pe serviciul britanicei, dar a ratat cele trei noi mingi de meci și jocul a ajuns în tiebreak. Halep a dominat tiebreak-ul, adjudecat cu 7-1, conform Agerpres.

[citeste si]

----

Știrea inițială

Rezultatul final al partidei dintre SIMONA HALEP și JOHANNA KONTA îl veți putea afla pe dcnews.

Simona Halep-Johanna Konta - Konta, cap de serie numărul 7, a dispus joi, cu 6-3, 6-4, de slovaca Dominika Cibulkova (nr.11), în timp ce Halep, a doua favorită a competiției, a avut la rândul ei nevoie tot de două seturi, 6-4, 6-3, pentru a o învinge pe letona Anastasija Sevastova (nr.15).

REZULTAT Simona Halep-Johanna Konta. Meciul dintre Konta și Halep va fi o reeditare a duelului din sferturile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, desfășurat luna trecută și câștigat cu 6-7 (2-7), 7-6 (7-5), 6-4 de britanică. De menționat că cele două jucătoare s-au întâlnit de trei ori până acum în circuitul WTA, Konta reușind să se impună de fiecare dată.

REZULTAT Simona Halep-Johanna Konta. Konta conduce cu 3-2 la general în meciurile directe, românca având ambele victorii în Fed Cup: Halep s-a impus cel mai recent, cu 6-1, 6-3, în Fed Cup, pe 23 aprilie, la Mamaia. Konta s-a impus în 2015 la Wuhan, în optimi, cu 6-3, 3-6, 7-5, anul acesta, la Miami, în sferturi, cu 3-6, 7-6 (7), 6-2, și la Wimbledon în sferturi. În 2014, în Fed Cup, la Budapesta, Halep câștiga cu 6-1, 6-4. Cele două au mai disputat anul acesta un meci demonstrativ, la turneul Tie Break Tens, unde Halep s-a impus cu 10-2, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel