Simona HALEP - Bianca ANDREESCU. Cahill, discursul care a schimbat soarta meciului

Simona Halep a pierdut primul set în meciul câștigat cu Bianca Andreescu.

Dar în timpul primului set Simona a cedat nervos și a cerut intervenția australianului Darren Cahill, la scorul de 4-3 pentru Andreescu. A fost pentru prima dată de la reluarea colaborării când australianul i-a dat sfaturi pe teren campioanei noastre, informează Digi Sport.

Darren Cahill: Fii mai atentă pe backhand-uri, pentru că ea liftează atunci. Trebuie să fii mai puternică în aceste momente, n-ai dat niciun backhand în lung de linie în tot acest set. Trebuie să o controlezi cu backhand-ul în lung de linie. Împinge-o un pic în spate. Când ai timp pe forehand, încearcă să lovești mai lung, nu trebuie neapărat să dai cu spin.

Simona Halep: Jocul meu nu este solid.

Darren Cahill: Ai fost mai agresivă cu forehand-ul, dar trebuie să fii mai puternică pe backhand. Joci bine la retur. Atunci când returnezi, funcționează backhand-ul. Ai încredere în el. Încearcă să o miști pe teren, trebuie să o faci să alerge. Ea joacă mult de pe fundul terenului, stă mult pe centru și lovește cu forehand-ul, deci trebuie să o miști de acolo. Haide!”, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel