Simona Halep - Angelique Kerber, la Australian Open, în SEMIFINALE

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep își cunoaște deja adversarul din semifinalele turneului de la Australian Open, după ce a învins-o în sferturi pe Karolina Pliskova. 

Simona Halep o va întâlni pe Angelique Kerber, în vârstă de 30 de ani din Germania. Chiar dacă locul 21 mondial ocupat de jucătoarea din Germania nu spune prea multe despre ea, Kerber este o jucătoarea incomodă care poate învinge pe oricine.

Simona Halep și Angelique Kerber s-au întâlnit de nouă ori până în prezent, statistica fiind favorabilă jucătoarei din Germania. Kerber s-a impus de cinci ori, iar Simona Halep de nouă ori. Jucătoarea româncă va avea șansa să egaleze la numărul de victorii, iar automat acest lucru o va împinge spre finala Australian Open. 

Posibil adversar în finală

Dacă va reuși să treacă și de Kerber, în finală ar putea juca cu câștigătoarea meciului dintre Caroline Wozniacki și Elise Mertens. Wozniacki are prima șansă, Mertens ajungând deja la o performanță unică în carieră.

Simona Halep nu are amintri prea plăcute cu Caroline Wozniacki. Daneza a învins-o ultima oară, fără drept de apel cu 6-2 6-0, la Turneul Campioanelor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel