Simina Tănăsescu a demisionat după întâlnirea cu judecătorul Petre Lăzăroiu

[] []

20 iun 2018 / 13:42
Salveaza PDF Comentarii
CCR
Descriere foto: CCR

Consilierul prezidenţial Simina Tănăsescu a demisionat după întreg scandalul provocat de întâlnirea cu judecătorul CCR Petre Lăzăroiu.

”În ultimele zile, în spațiul public au apărut speculații cu privire la eventuale presiuni exercitate asupra unui judecător al Curții Constituționale, ca urmare a unei discuții purtate de doamna Elena-Simina Tănăsescu cu domnul Petre Lăzăroiu. Administrația Prezidențială reiterează că nu au existat niciun fel de presiuni și sunt complet neadevărate acuzațiile aduse în acest sens. Având însă în vedere că este inadmisibil ca la nivelul opiniei publice să planeze orice suspiciune că ar fi fost posibilă o încercare de imixtiune în activitatea Curții Constituționale, pentru a nu prejudicia instituția Președintelui României, doamna Elena-Simina Tănăsescu a înaintat astăzi, 20 iunie a.c., Președintelui Klaus Iohannis demisia din funcția de consilier prezidențial”, a transmis Administrație Prezidențială.

DC News a fost site-ul care a dezvăluit că această întâlnire a avut loc.

Vezi și: Petre Lăzăroiu, judecător CCR, presiuni de la Cotroceni: Dezvăluire despre întâlnirea de joi. Plan pentru Kovesi


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27