Silvio Berlusconi, internat de URGENȚĂ în spital

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost internat de urgenţă cu probleme cardiace.

Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi a fost internat de urgenţă într-un spital din Monte Carlo din cauza unor probleme cardiace, a declarat joi medicul său personal pentru agenţia italiană de ştiri ANSA, relatează Reuters şi EFE, citează Agerpres. 

Alberto Zangrillo a declarat pentru ANSA că l-a văzut luni pe Berlusconi şi a considerat că ar trebui internat imediat într-un spital din apropiere, pentru că nu credea că ar fi prudent să fie adus înapoi în Italia, relatează Reuters.

Silvio Berlusconi a avut COVID-19 în septembrie



Liderul Forza Italia, care are un pacemaker din 2006, se afla în oraşul francez Valbonne, în apropiere de Nisa, când a avut această problemă cardiacă.

Berlusconi a fost contaminat cu noul coronavirus în luna septembrie şi a fost internat cu pneumonie în spitalul San Raffaele din Milano.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a fost premier al Italiei în trei rânduri, ultima dată în perioada 2008-2011. 

Citește și: Bogdan Stanoevici, mesaj care-ți dă fiori: Am fost redus la TĂCERE. Vreau să fac dreptate, chiar de-ar fi să PIARĂ lumea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel