Urmărește emisiunea live


Bogdan Stanoevici, mesaj care-ți dă fiori: Am fost redus la TĂCERE. Vreau să fac dreptate, chiar de-ar fi să PIARĂ lumea!

Captură FOTO Facebook: Pagina Bogdan Stanoevici, secvență "Fructul Oprit"
Captură FOTO Facebook: Pagina Bogdan Stanoevici, secvență "Fructul Oprit"

Bogdan Stanoevici a rostit un mesaj puternic.

Bogdan Stanoevici a fost un actor celebru și s-a făcut remarcat printr-o mulțime de roluri jucate. Moartea lui a luat prin surprindere pe toată lumea, iar cazul său este amplu comentat în ultimele zile, în spațiul public apărând tot felul de reacții, dezvăluiri, mărturii, imagini și videoclipuri cu el. 

În anul 2018, Bogdan Stanoevici a avut ocazia de a interpreta un rol puternic, prin producția "Fructul Oprit", iar replicile lui au ajuns celebre acum, după moartea lui, deși probabil nimeni nu s-ar fi gândit atunci. 

Mesajul lui Bogdan Stanoevici confirmă acuzațiile cunoscuților conform cărora a fost de multe ori redus la tăcere

În rolul lui Marius Cristescu, Bogdan Stanoevici transmitea un mesaj profund care demonstrează astăzi, încă o dată, că spusele cunoscuților, familiei și a prietenilor conform cărora actorul s-a luptat mereu cu sistemul și cu lumea, sunt adevărate. 

După moartea sa, atât medici, cât și prieteni și persoane publice au spus că: "Bogdan e o lecție pentru toți cei care și-au construit o carieră pe care apoi o aruncă în slujba politicii, a militantismului. Să ne fie Bogdan lecția...", "L-am prețuit foarte tare și l-am crezut foarte mult în ce spune despre lume și viață. Nu-l uitați! A fost un om bun!", "Am descoperit atunci un bărbat elegant, inteligent, educat, volubil, șarmant, în care se simțeau anii trăiți în lumi mai deschise și mai bogate decât a noastră. Lumi în care spitalul e locul unde te faci bine, nu unde te duci pentru ca niște vietăți microscopice și perfide să-ți curme viața", "Un om minunat și un curajos cum rar mai întâlnești în zilele noastre! Nu vă bateți joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viața sa până în ultima secundă!".

Pe lângă acestea, avocata Diana Șoșoacă a afirmat că de mai multe ori, pe vremea când era în politică, Bogdan Stanoevici a fost redus la tăcere.

Iată mesajul puternic pe care Bogdan Stanoevici îl rostea, în urmă cu doi ani

"Pentru orice rău există două leacuri: TIMPUL și TĂCEREA. Am fost redus la tăcere și tot ce am făcut ani în șir a fost să tac! Să taci și să faci! Vreau să fac dreptate, chiar de-ar fi să piară lumea!", este mesajul pe care l-a transmis Bogdan Stanoevici, prin personajul Marius Cristescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel