Șeful ISU Timiș, după ce a făcut COVID, nefiind vaccinat: Am trăit momente de neînchipuit. Afli pe pielea ta că ai fost atât de naiv

Șeful ISU Timiș, după ce a făcut COVID, nefiind vaccinat: Am trăit momente de neînchipuit. Afli pe pielea ta că ai fost atât de naiv / Foto: Facebook ISU Timiș
Șeful ISU Timiș, după ce a făcut COVID, nefiind vaccinat: Am trăit momente de neînchipuit. Afli pe pielea ta că ai fost atât de naiv / Foto: Facebook ISU Timiș

Şeful ISU Timiş, colonelul Lucian Mihoc, a vorbit despre coșmarul prin care a trecut după ce s-a infectat cu COVID-19, nefiind vaccinat.

În 7 octombrie, șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, colonelul Lucian Mihoc, a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, nefiind vaccinat. Acum, el a vorbit despre coșmarul prin care a trecut și îi îndeamnă pe români să se vaccineze împotriva COVID-19.

VEZI ȘI: Șeful ISU Timiș, internat în spital cu Covid-19. Nu era vaccinat

"Sunt cuvintele pe care ai vrea să le ascunzi şi să le înghiţi când afli pe pielea ta că ai fost atât de naiv să crezi că viaţa ta nu ar putea vreodată să atârne de un fir de aţă... Vă adresez toate mulţumirile mele pentru profesionalismul, ataşamentul sufletesc pentru fiecare pacient şi dedicarea de care aţi dat dovadă. Am trăit momente de neînchipuit, am văzut oameni cum se sting în jurul meu, am înţeles cât de preţioasă e fiecare gură de aer şi cum viaţa se poate scurge în minute, iar în urmă să rămână copii, mame, tați ori fraţi ce-şi plâng neputinţa de a fi putut împiedica deznodământul. Sunt profund recunoscător că, datorită dăruirii dumneavoastră, întregului personal medical, astăzi mă aflu înapoi lângă familia mea.

"Am înţeles în aceste zile de cumpănă cel mai important lucru: virusul nu va dispărea uşor"

În cele aproape două săptămâni cât m-am aflat pe patul de spital, am putut vedea cum dumneavoastră scrieţi istorie, zi de zi, cum faceţi imposibilul, cum smulgeţi vieţi din ghearele morţii cu atâta încrâncenare. Pentru tot ceea ce faceţi între zidurile acestui spital şi poate nu se vede din afară, vă transmit întreg respectul meu şi toată recunoştinţă.

Am înţeles în aceste zile de cumpănă cel mai important lucru: virusul nu va dispărea uşor, însă, dacă nu mai amânăm vaccinul, numărul de infectări va scădea. După această teribilă experienţă, îmi doresc că lumea să înţeleagă importanţa imunizării cât mai rapide. Pentru siguranţa fiecăruia dintre noi, pentru cea a familiei şi a celor din jur, dar şi pentru a creşte şansele de revenire la normalitate.”, a transmis Lucian Mihoc pe pagina sa de Facebook, scrie Banatul Azi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel