EXCLUSIV  Se întâmplă chiar în august! Valeria van Groningen, anunţul momentului. "Au fost cei mai afectaţi în perioada asta. Pentru ei o facem!"

Fosta canotoare Valeria van Groningen, care a luat aur pentru România la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, a anunţat că în luna august va fi organizat un maraton virtual în România. 

"Noi vom începe a cincea ediţie a Uniqa Asigurări Family Run, 10 kilometri şi ştafetă de 2x5 kilometri, care vor avea loc pe 22 august. Ne dorim să venim în sprijinul ONG-urilor, pentru că ele suferă cel mai mult în această perioadă. Pentru ei o facem. FInanţarea a trecut în plan secund pentru ONG-uri în această perioadă, fondurile au fost redirecţionate pentru lupta contra coronavirusului.

Am decis cu sponsorii să facem această alergare virtuală, unde fiecare alergător poate alege locul. Se va lua startul pe traseele alese de alergători şi va dura trei ore alergarea. Evenimentul va fi transmis pe aplicaţia Run Romania, LIVE, iar fotografiile transmise de alergători către organizatori pot fi publicate. Avem cam 15 ONG-uri în programul nostru şi ne bucurăm că le putem ajuta", a declarat Valeria van Groningen în cadrul emisiunii "Nutriție și sport, adevarul despre silueta perfectă", transmisă pe DC News și DC Medical.

Vezi mai multe în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel