Se caută antrenor pentru echipa națională. Contra: ”Îmi cer iertare suporterilor că n-am putut să fac mai mult”

Cosmin Contra a fost demis de la naționala de fotbal a României.

Decizia a fost luată încă înainte de meciul cu Spania, pierdut de România, cu 5-0.

Selecționerul a confirmat la conferința de presă că își va da demisia: ”Da, plec! Decizia a fost luată înainte de meci”. Acesta îi anunțase deja la finalul meciului pe jucători că nu va mai rămâne și pentru baraj.

”Nu mi-am îndeplinit obiectivul și așa cum am declarat voi pleca de la echipa națională. Îmi cer iertare suporterilor că n-am putut să fac mai mult la echipa națională”, a declarat Contra la PRO TV.

Îmi asum vina! Sper ca băieții să înțeleagă fără o schimbare de atitudine e greu să ajungi la EURO. În ultimele meciuri nu am ajuns la jucători. Nu e treaba mea cine trebuie să fie selecționer...”, a declarat Cosmin Contra la ProTV.

Cosmin Contra a fost selecționerul naționalei României începând din septembrie 2017. Contractul lui „Guriță” pe banca primei reprezentative expiră în decembrie. În mandatul său, Contra și-a trecut în palmares 12 victorii, 8 egaluri și 5 înfrângeri în palmares.

România ratase calificarea la EURO 2020 prin intermediul preliminariilor continentale încă de vineri, când a fost învinsă de Suedia cu scorul de 2-0 (2-0), pe Arena Naţională din Bucureşti, în penultimul meci.

"Tricolorii" păstrează şanse de calificare la turneul final de anul viitor prin intermediul barajului Ligii Naţiunilor. România îşi va afla vineri adversara din primul tur al barajului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel