Scurgere de informații în Franța. Codul QR al președintelui Emmanuel Macron a fost distribuit pe rețelele sociale / FOTO

Scurgere de informații în Franța. Codul QR al președintelui Emmanuel Macron a fost distribuit pe rețelele sociale  /  Sursă foto: Facebook Emmanuel Macron
Scurgere de informații în Franța. Codul QR al președintelui Emmanuel Macron a fost distribuit pe rețelele sociale / Sursă foto: Facebook Emmanuel Macron

Codul QR de pe certificatul digital de coronavirus al președintelui Emmanuel Macron a fost distribuit în mediul online.

Codul QR de pe certificatul digital COVID al preşedintelui francez Emmanuel Macron a fost distribuit pe rețelele de socializare. Incidentul ridică semne de întrebare cu privire la securitatea datelor înalţilor oficiali francezi.

Numele preşedintelui Franţei este pe buzele utilizatorilor de pe reţelele de socializare Snapchat și Twitter. Şi asta nu pentru ceva ce ar fi spus sau făcut, ci pentru că cineva a publicat codul QR aferent certificatului digital al lui Emmanuel Macron, relatează Le Parisien.

Prin scanarea codului, cu ajutorul aplicaţiei TAC Verif, pot fi verificate datele legate de vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală a utilizatorului respectiv. Iar codul QR despre care se spune că i-ar aparţine lui Macron arată că acesta ar fi primit serul produs de compania Pfizer. Emmanuel Macron a fost vaccinat pe 31 mai, fiind înregistrat oficial în baza de date o lună și jumătate mai târziu. Astfel, informaţiile publice corespund cu cele care fac acum înconjurul reţelelor de socializare.

”Acest sistem funcționează, dar a existat o încălcare a eticii din partea unuia sau mai multor profesioniști din domeniul Sănătății. Cineva a făcut o copie a codului QR și a publicat-o în mod voluntar sau neglijent”, a declarat Palatul Élysée pentru BFMTV.

Contactaţi de Le Parisien, reprezentanţii preşedintelui Franţei au declarat că ”se iau măsuri” pentru a asigura securitatea datelor lui Emmanuel Macron, scrie Publika.

Manifest al intelectualilor în Franța. E denunțată „schimbarea de gen la copii”: Nu mai putem să tăcem!

Asociat cu Observatorul discursului ideologic asupra copiilor și adolescenților, un colectiv de profesioniști în îngrijirea copiilor și cercetători (medici, psihiatri, psihanaliști, avocați, magistrați, profesori de educație națională, filosofi, sociologi etc.), aproximativ cincizeci de personalități protestează împotriva discursul despre „autodeterminarea”, pe care îl consideră că legitimează o creștere accentuată a cererilor de schimbare de sex, în special în rândul adolescenților.

Nu mai putem să tăcem despre ceea ce ni se pare ca o derivă serioasă comisă în numele emancipării „copilului transgender” (cel care declară că nu s-a născut în „corpul bun”).

Ca un exemplu, guvernul scoțian a emis noi linii directoare de incluziune LGBT pe 12 august, care vor permite copiilor încă mici care intră în școala primară să își poată schimba numele și sexul în școală, fără consimțământul părinților și chiar fără a fi informați dacă copilul solicită acest lucru. Copiilor li se induce ideea că o fată ar putea deveni băiat și invers pentru că ar fi decizia lor, fără părerea adulților (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel