Screening de cancer mamar IRO Iași și testare Babeș Papanicolau, în comuna Crișan, în 2 și 3 aprilie

foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ

Informații importante pentru femeile din comuna Crișan!

În datele de 2 și 3 aprilie, Unitatea mobilă de screening de cancer mamar IRO Iași și testare Babeș Papanicolau sosește în comuna Crișan. 

Comuna Crișan va găzdui o importantă inițiativă medicală, în care doamnele și domnișoarele vor avea acces la servicii de screening pentru cancerul de sân, precum și la testarea Babeș Papanicolau. Caravana dedicată acestor testări medicale esențiale va fi prezentă în comuna Crișan pentru a oferi consultații și investigații gratuite persoanelor asigurate în sistemul de sănătate

Echipa medicală specializată va oferi consultanță personalizată și va efectua screening-uri pentru depistarea precoce a cancerului de sân, precum și teste Babeș Papanicolau pentru evaluarea sănătății cervicale. Aceste servicii sunt esențiale în prevenirea și combaterea cancerului, oferind oportunitatea de a avea grijă de sănătate.
 
Toate doamnele și domnișoarele din comuna Crișan sunt încurajate să beneficieze de această oportunitate și le încurajăm să își facă programare și să vină pentru evaluări medicale gratuite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel