Școlăriță de 16 ani din Franța, fără condiții preexistente, ucisă de Covid-19. Este cea mai tânără victimă din Europa

Imagine cu rol ILUSTRATIV.
Imagine cu rol ILUSTRATIV.

O elevă de 16 ani din Franța, fără condiții medicale preexistente, a devenit cea mai tânără persoană din Europa care a murit din cauza noului coronavirus.

O elevă de 16 ani din Franța, fără condiții medicale preexistente, a devenit cea mai tânără persoană din Europa care a murit din cauza noului coronavirus, conform The Sun.

Victima, cunoscută doar sub numele de Julie A., în vârstă de 16 ani, a fost răpusă de problemele respiratorii într-un spital din Paris, după ce a avut doar o „tuse ușoară", acum o săptămână.

Nimeni nu este invicibil împotriva „virusului mutant”

Sora sa, Manon, a transmis un avertisment întregii lumi, subliniind faptul că Covid-19 poate ucide orice persoană tânără la fel de ușor ca pe pacienții în vârstă sau cu probleme preexistente.

„Trebuie să încetăm să mai credem că virusul afectează doar oamenii în vârstă. Nimeni nu este invincibil împotriva acestui virus mutant", a spus sora lui Julie.

De la o tuse ușoară la moarte

„Julie avea doar o tuse ușoară săptămâna trecută. S-a înrăutățit în weekend, a devenit productivă și luni am fost la medic. Acolo a fost diagnosticată cu o boală respiratorie. Nu a mai suferit de altceva înainte de această boală", a continuat Manon.

Julie trăia cu familia sa în Longjumeau, la Sud de Paris, unde era elevă de liceu. Ea a fost dusă de urgență la doctorul local marți, iar mai apoi a fost transferată către spitalul Necker din capitala Franței.

Doctorii au încercat totul

„Plămânii săi au cedat. Doctorii au făcut tot ce le-a stat în putință, dar a fost imposibil să o mai trezească", a continuat sora sa.

Înmormântarea fetei de 16 ani va avea loc pe 30 martie, în orașul său natal, însă „maxim 10 persoane au voie să participe".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel