SCANDAL MONSTRU la Antena 3. Codrin Ștefănescu: Închid telefonul!

A fost scandal monstru la Antena 3 vineri. După ce Cătălin Ivan a intrat în direct și a spus că lucrează alături de mai mulți colegi la un proiect politic nou pentru PSD, a intervenit și Codrin Ștefănescu care a spus că europarlamentarul nu mai face parte din partid și, drept urmare, nu are ce să discute.

"Eu închid telefonul! Nu pot să stau de vorbă cu domnul Ivan. Dumneavoastră puneți în dialog cu mine oameni care nu mai sunt membri de partid și care fac ei planuri despre PSD. Cum ar fi să zic și eu acum că vreau să reformez PNL? Și-ar face cruce Ludovic Orban și ar zice că nu-s membru PNL, ci Secretarul general adjunct al PSD. Așadar, ce treabă mai au oamenii aceștia, care sunt excluși din PSD, cu partidul?! Dacă vreți să îi promovați, este treaba dumneavoastră, nu treaba partidului pe care îl reprezint", a zis Codrin Ștefănescu.

În replică, europarlamentarul Cătălin Ivan a zis: "Mă așteptam ca domnul Codrin Ștefănescu să spună că vrea să reformeze PRM-ul pentru că de acolo a venit, dar eu sunt membru de partid și nu trebuie să i-o dovedesc lui. Îmi fac activitatea ca simplu membru.".

Apoi, Codrin Ștefănescu a zis: "Lăsați-mă cu securismele ieftine pe care le promovați! Nu sunteți membru PSD și punct! Dumneavoastră creați scandal în mijlocul unui partid. Vă spun din nou: nu sunteți membru de partid!".

Jurnalista Maria Coman le-a mulțumit celor doi adăugând: "Am senzația că nu aveți cum să aveți un dialog. Acesta este nivelul dialogului din PSD".

Apoi, analistul politic Bogdan Chirieac a fost contactat pentru un punct de vedere. "Este un dialog politic. Nu mi se pare nimic deosebit. Au puncte de vedere diferite. Înțeleg că mărul discordiei este prezența sau neprezența domnului Cătălin Ivan în PSD. Dincolo de acest aspect, tocmai ați oferit o informație importantă și anume că în interiorul PSD, vă spune domnul Cătălin Ivan, se va încerca o discuție, o moțiune etc. Deci informațiile noastre conform cărora domnul Sorin Grindeanu nu va pleca din PSD sunt încă o dată confirmate, lucru foarte important. (...) În același timp, după tot ce s-a întâmplat și prin ce a trecut PSD, poate nu ar fi inutil o conferință a partidului sau un congres sau ce au dânșii, o întâlnire cu activul principal de partid, în care PSD să își clarifice anumite puncte de vedere. În acest moment, sunt tot felul de lucruri care duc partidul în alte direcții, îl deturnează de la direcția principală care este aceea dată de însuși Liviu Dragnea - realizarea programului de guvernare", a spus analistul politic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel