EXCLUSIV  Cătălin IVAN, virulent după afirmația lui Marian Neacșu: ”FOARTE GRAV. S-au PANICAT”. Mesaj către Victor PONTA

Victor Ponta - Catalin Ivan
Victor Ponta - Catalin Ivan

Cătălin Ivan a reacționat exclusiv pentru DCNews după ce Marian Neacșu, secretar general al PSD, a afirmat că acesta nu figurează ca membru de partid. 

”Este foarte grav ce spune dl Neacșu, înseamnă că a dat parolele cui nu trebuie și s-a umblat în această bază de date, e o iresponsabilitate maximă pentru că aceeași bază de date a fost folosită în 2015 la organizarea alegerilor pentru președintele PSD când absolut toți membrii de partid au fost convocați, cei aflați în baza de date națională despre care spune dl Neacșu, de aici au fost trimite convocatoare către fiecare organizație locală. Eu am fost convocat în baza acestei liste de către conducerea Organizației PSD Dobrovăț. Nu cei de la Dobrovăț m-au convocat, ci dl Neacșu, în octombrie 2015. Faptul de atunci și până acum am dispărut din baza de date fără să există o decizie a vreunui for al partidului privind excluderea mea este foarte grav, înseamnă că cineva îi umblă în baza de date a dlui Neacșu. Îi cer să facă publică această bază de date pentru că vrem și noi să aflăm ce alți membri de partid au mai fost dați dispăruți. Ce alți membri care nu i-am mai convenit dlui Liviu Dragnea am fost scoși ilegal, fără nicio bază pe statut sau legislația partidelor politice.” a spus Cătălin Ivan într-o reacție pentru DCNews

Nicio hârtie de excludere

Europarlamentarul, întrebat ce are de gând să facă cu privire la această situație, că ”Eu n-am ce să fac, nu pot să reacționez la conferințe de presă. Eu aștept să primesc din partea lui Liviu Dragnea sau a conducerii PSD o hârtie în care să se spună că am fost exclus, că s-a luat o decizie în ceea ce mă privește. O astfel de hârtie poate fi contestată. Ei nu au luat o decizie în ceea ce mă privește, ci au făcut doar declarații de presă și eu răspund prin declarații de presă”. 

Un nou proiect în PSD: ”S-au panicat”

”Ca membru de partid sigur că sunt multe lucruri pe care le voi face. În această vară și-n toamnă, voi prezenta un proiect și vom vedea atunci ce reacții vor fi din partid, dar observ cu surprindere că s-au panicat deja și mă exclud zilnic înainte să afle ce le voi propune. Poate eu și colegii mei le vom propune lucru frumoase, se grăbesc.”, a precizat Ivan. 

Legătură cu Victor Ponta?

Întrebat dacă proiectul său are legătură cu cel al lui Victor Ponta, Cătălin Ivan a răspuns: ”Nu. Nu există ideea de start-up, eu împreună cu colegii mei propunem membrilor de partid un proiect, în interiorul partidul, e un proiect doar pentru membrii PSD, e lansarea unei discuții despre cum trebuie să arate partid și despre derapajele din partid, dar e în interior, nu plecăm nicăieri, noi tot în PSD rămânem. Ei pot să ne ia funcțiile, dar noi intrăm din nou în partid și tot aici suntem. Liviu Dragnea și cei de pe lângă el nu au cum să ne interzică nouă să activăm în PSD.”

”Noi avem alt drum”

”Nu știu ce proiect are Victor Ponta, dar cu siguranță are un proiect important în politica românească și nu o să rămână în afara vreunui proiect politic, are drumul său, eu îi urez succes, noi avem alt drum și se referă doar la membrii PSD”, a conchis Cătălin Ivan. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel