SCANDAL la secția unde a votat VIORICA DĂNCILĂ. SRS: Nu am mai văzut așa ceva!

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

A fost scandal la secția unde a votat Viorica Dăncilă.

Înainte cu câteva minute ca premierul să sosească la urne, judecătorul i-a dat afară pe jurnaliști deși aveau acreditările aferente pentru acest eveniment.

”Ne aflăm la liceul Jean Monnet. Momentan suntem înăuntru pentru că am intrat și noi odată cu venirea premierului Vorica Dăncilă. Ni s-a spus că trebuie să părăsim sala, deși avem toate acreditările. Președinții de la secția Jean Monnet spuneau că avem dreptul să ne aflăm în secțiile de votare, dar fără aparatură, ceea ce este imposibil pentru jurnaliști. Este o premieră în România când ziariștii nu au voie să steaa în secțiile de votare”, a zis un reporter România TV.

Sorin Roșca Stănescu a spus că acest incident nu are nicio justificare.

”A fost încălcat un drept fundamental al presei de a informa. Presa informează și cu imagini. Nu am mai văzut așa ceva! Sau poate s-a întâmplat ceva ce nu știm noi. Este scuzabil gestul judecătorului doar dacă s-a întâmplat ceva acolo și noi nu am aflat și urmează să aflăm mai târziu. Poate era un pericol iminent ca presa cu aparatură să încalce drepturi și mai mari, dar nu cred așa ceva. Cred că ne aflăm în prezența unei încălcări a legii și a libertății de expresie”, a spus Sorin Roșca Stănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel