Scandal la Antena 3. Radu Tudor: 'Pe ce lume trăiți?'. Codrin Ștefănescu: 'Să vedeți câte înjurături vă luați'

Scandal în emisiunea lui Radu Tudor, joi seară, la Antena 3!

Codrin Ștefănescu și Costică Canacheu (PNL) au avut un schimb dur de replici.

"L-am ascultat pe dl Canacheu, vorbește frumos, cum îi învață la partid... cum fac ei reformă. Cu cine fac liberalii reformă? Cu Anastase, cu Boagiu? Ce să faci cu ei? Au distrus România o dată. De câte ori să o mai distrugă?", a spus Codrin Ștefănescu.

Vă prezentăm dialogul de la Antena 3:

Costică Canacheu: Este limpede că am aici doi colegi, în platou, mai colecviali decât mine. Discursuri precum cel al domnului Codrin Ștefănescu nu cred că își mai au rostul în 2016 când ne pregătim de alegeri și când o fuziune PNL-PDL s-a concretizat într-o victorie superbă la prezidențială, în 2014, și cred că urmează tot o victorie în decembrie prin formarea guvernului.

(...)

(w670)

Costică Canacheu: În România nimeni nu are nimic cu Clinton, Hayden sau Blair.

Codrin Ștefănescu: Citiți ce scrie presa internațională.

Costică Canacheu: Subiectul cercetării DNA sunt concetățenii noștri. Nu este în speță Blair.

Codrin Ștefănescu: Din cauza unor oameni ca dl Canacheu are țara de suferit. Din cauza unor partide de genul ăsta (n.r. PNL) suntem condamnați. Eu sunt un român de bună credință care își iubește țara, nu ca dumneavoastră.

Costică Canacheu: Ce legătură are speța Ponta-Ghiță cu Tony Blair? De ce propuneți teme false? Nimeni nu are nimic cu Tony Blair.

Radu Tudor: Domnule Canacheu, pe ce lume trăiți? Cum adică facem presupuneri false? Numele lui Blair apare în comunicatul DNA.

Codrin Ștefănescu: Îmi fac cruce de ce spune dl Canacheu. Dumneavoastră, dl Canacheu, susțineți niște aberații... cu tot partidul vostru. Vreți să arestăm planeta prin vocea DNA. Asta pregătiți voi dacă ajungeți la putere. Doamne ferește! Asta nu e democrație! Este o dictatură de prost-gust pe care o susțineți la tv. Sunteți învârtiți cu cheia. Să vedeți câte înjurături vă luați după emisiunea lui Radu Tudor pentru aberațiile pe care le susțineți.

Costică Canacheu: Când am dreptate... poate să mă înjure oricine.

Codrin Ștefănescu: Veți pierde alegerile în iarnă.

[citeste si]

Costică Canacheu: Agitație și propagandă.

Codrin Ștefănescu: Este o realitate, o realitatea care doare. Acum toată lumea vă înjură pe site-ul Antena 3 după emisiunea aceasta. Este rușinos că ieșiți cu astfel de opinii. 

Costică Canacheu: Ați fost și în PD.

Codrin Ștefănescu: Ați vrea dumneavoastră să aveți un om ca mine în PDL. Voi rămâneți cu Boagiu. Aveți un discurs de distrugere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel