Lider PSD: Să-și dea demisia! Bătaia de joc a depășit orice limită

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a reacționat dur după o propunere a guvernului tehnocrat susținută de șeful ANAF. 

”Şefii ANAF-ului condus de tehnocraţi pur şi simplu au luat-o razna. În plus, ne dau senzaţia că locuim într-un mare ospiciu administrat şi coordonat de la Palatul Victoria. Astfel, după ce au vânat cu maximă barbarie zeci de mii de firme româneşti - de la mici întreprinzători până la societăţi cu mii de angajaţi, după ce au blocat peste 400.000 de conturi ale persoanelor fizice şi juridice - aducând prejudicii imense economiei naţionale, tehocraţii mai vin cu o demenţă care realmente şochează populaţia: aceea de a verifica dacă proprietarii locuinţelor închiriate îşi declară veniturile obţinute”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Secretarul general adjunct al PSD a adăugat: ”Cu alte cuvinte, echipe de teren formate din comisari ANAF vor năvăli, pur şi simplu, la ore neanunţate, din zi şi din noapte, în blocurile din întreaga ţară pentru a vedea dacă românii locuiesc legal în acele imobile. Iar suplimentar, dacă vor avea şi obrăznicia să le ceară administratorilor de bloc sau locatarilor să-şi pândească vecinii şi să-i pârască la ANAF, este mai mult decât evident că se întenţionează să se depăşească, la toate capitolele, metodele bolşevice folosite în vremea lui Ceauşescu. Şi pentru că această nebunie menită să învrăjbească şi mai mult românii a fost susţinută de însuşi președintele ANAF, Dragoș Doroș, la oră de maximă audienţă, la postul naţional de televiziune, este obligatoriu ca acesta să-şi dea imediat demisia sau să fie demis urgent de premierul Cioloş. Pentru că, deja, bătaia de joc la adresa românilor a depăşit chiar orice limită!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel