EXCLUSIV  Scandal ivermectină. Alexandru Rafila: Oamenii, în loc să se vaccineze, sunt gata să ia medicamente de uz veterinar. Situație delicată

foto Pixabay
foto Pixabay

Prof. dr. Alexandru Rafila a vorbit despre Ivermectină, în exclusivitate pentru DC NEWS, în cadrul evenimentului "Vaccinarea, prezent si viitor"

"Noi ne aflăm într-o situație puțin delicată, pentru că, știți bine, sunt deja controverse legate de vaccin, oamenii, unii dintre ei, în loc să se vaccineze cu un produs biologic care a fost aprobat, testat și la care cunoaștem toate elementele care țin de siguranță, inclusiv reacții adverse, au reticențe, în schimb sunt gata să ia medicamente de uz veterinar ca să înlocuiască vaccinarea.

Ori, și chestiunea asta, dezbaterea sau dezbaterea legii vaccinării în acest moment poate să producă o tulburare în societate și trebuie să ținem cont și de acest element, pentru că în momentul de față prioritară este reușita campaniei de vaccinare, o reușită socială, nu politică", a spus Alexandru Rafila, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Citește și:  "Pensionara de lux" la 42 de ani, numirea USR PLUS în Guvern. Bogdan Chirieac, IRONIE: E o ACHIZIȚIE pentru țară, nu fiți răutăcioși

 

Vezi mai multe în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel