Scandal cu tentă xenofobă în Liga 1. Sepsi ameninţă că se retrage din campionat

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Sepsi Sf. Gheorghe ameninţă că se retrage din Liga 1, pe fondul scandărilor xenofobe ale suporterilor constănţeni. 

"Înainte de toate, felicit Farul pentru victorie. Am jucat bine, dar ei au câștigat. Se întâmplă, ăsta-i fotbalul. Însă cu xenofobia nu mai pot! Nu mai accept! Domnilor, a ajuns să ne fie frică să jucăm cu echipele cu galerii puternice.

Îi felicităm pentru fani, dar să-și susțină echipa, nu să ne dea pe noi afară din țară. Pe Niczuly l-au făcut în toate felurile, au aruncat cu de toate în el, cu suc si altele. Gata! Nu mai acceptăm! Vă deranjăm cu ceva? Ne retragem și gata.

Cu ce-am greșit? Să ne zică nouă cineva că a fost tratat urât la Sfântu Gheorghe. Nimeni nu o să spună asta, pentru că la noi lumea nu are grija altora. Reprezentăm România! La tragerea la sorți din Europa a scris Sepsi Sf. Gheorghe (ROU). Suntem din România! Sfântu Gheorghe e în România.

Arbitrii să fie mai atenți și la ce e în tribune. Să oprească meciurile. Orice pas de pe banca noastră e văzut, dar nenorocirile din tribune nu le aude chiar nimeni? Cerem sancțiuni aspre! Așa nu se mai poate. Mereu am tăcut, însă nu mai putem așa", a declarat Attila Hadnagy, directorul general al clubului Sepsi, potrivit GSP.ro.

Roland Niczuly, supărat la final de meci 

„Este normal să fie o tensiune foarte mare. Pe toată durata partidei au fost scandări xenofobe. M-am dus după o minge care era a noastră, trebuia să o degajez din șase metri, au sărit zece suporteri de la Farul și m-au scuipat toți. Nu este normal ca în 2021 să se întâmple asta.

Cred că FRF sau LPF-ul ar trebui să se sesizeze. Și noi facem parte din campionatul românesc, suntem o echipă participantă în cupele europene. Dacă supărăm pe cineva, să ne anunțe și ne dăm la o parte. Farul a făcut un meci foarte bun, și cam atât. Sunt foarte dezamăgit, mi-a lăsat un gust amar această partidă și îmi găsesc cu greu cuvintele”, a spus Niczuly.

Farul a învins Sepsi cu 1-0, graţie golului marcat de Jefte Betancor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel