Scandal cu meciul naţionalei României contra Kosovo. FRF ia în calcul interzicerea deplasării suporterilor români

Foto: Facebook - Echipa națională de fotbal a României
Foto: Facebook - Echipa națională de fotbal a României

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că Federaţia ia în calcul interzicerea deplasării suporterilor români în Kosovo, pentru meciul din preliminariile Campionatului European 2024. 

"Încă din primul moment în care au apărut aceste incidente la graniţa dintre Serbia şi Kosovo s-a înfiinţat un grup de lucru la nivelul FRF. Suntem într-un dialog foarte strâns cu biroul României de la Pristina, cu federaţia locală de fotbal, precum şi cu UEFA. În momentul de faţă, ţinând cont de informaţiile pe care le avem, putem să concluzionăm că nu există un risc privind disputarea partidei oficiale dintre România şi Kosovo de la Pristina. Avem însă o îngrijorare în ceea ce priveşte siguranţa suporterilor noştri care se vor deplasa la Pristina. De aceea îi rog pe această cale pe fani să urmărească toate canalele oficiale ale FRF unde vom publica toate informaţiile pe care le vom avea. Pentru că ne interesează ca siguranţa suporterilor să nu fie în pericol. Ăsta e obiectivul nostru. Vom pune mai presus de orice securitatea şi siguranţa suporterilor români, de aceea luăm chiar mai multe scenarii. În zilele următoare vom reveni cu mai multe informaţii despre acest subiect", a spus el.

"Nu avem un risc privind disputarea meciului. Când sunt astfel de meciuri iar în zonă se întâmplă anumite incidente în mod automat numărul forţelor de securitate şi ordine să crească. Ceea ce se va întâmpla cu siguranţă şi la meciul nostru de la Pristina. Cu siguranţă că atunci când discuţi despre riscuri de securitate în mod normal poate să fie şi un scenariu precum mutarea partidei. Dar cu siguranţă acesta nu este un scenariu care să se afle azi pe agenda noastră. Unul dintre scenariile noastre este pur şi simplu să nu beneficiem de aportul suporterilor noştri dacă vom avea cel mai mic risc la adresa siguranţei lor", a adăugat preşedintele, citat de Agerpres.

Obiectivul României din meciurile cu Elveţia şi Kosovo, 4 puncte

"Accidentările jucătorilor reprezintă ca întotdeauna un motiv de îngrijorare înaintea partidelor naţionalei, ca urmare a faptului că nu avem un lot numeros. Pentru că întotdeauna accidentările sunt cele care ne dau peste cap. Sperăm ca până la începerea cantonamentului să avem un număr cât mai redus şi să putem să ne îndeplinim obiectivul din această dublă, şi anume de a câştiga 4 puncte.

Întotdeauna echipa naţională nu a înregistrat rezultate bune în luna iunie. Se pare că iunie nu ne este foarte prielnică, să spun aşa. De data asta ne dorim să avem o continuitate şi o constanţă în acest proces de calificare la un turneu final. Vrem să continuăm seria rezultatelor bune din luna martie, adică pe lângă cele 6 să putem să adăugăm încă 4 puncte. Ne dorim ca jucătorii noştri să înţeleagă acest moment foarte important, iar la finalul lui iunie să ne bucurăm pentru îndeplinirea obiectivului", a adăugat Burleanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel