Samsung Galaxy Note 8 VS. LG G6: Poate Samsung să învingă în bătălia camerelor

Note 8 este cea mai nouă creație a celor de la Samsung, este un telefon cu un sistem de camere dual. Este primul telefon de acest gen al celor de la Samsung. Este el mai bun decât un G6? LG G6 dispune de cel mai performant  sistem de fotografiere la ora actuală.

Galaxy Note 8 este primul telefon lansat de Samsung care are 2 camere pe spate cu senzori de 12 megapixeli. LG are senzori de 13 megapixeli, iar ,în ciuda gurilor rele LG G6 a fost de neoprit în acest an. 

Cei de la IT News au pus la încercare cele 2 telefoane pentru a determina care dintre ele este într-adevar mai bun. Au comparat culorile, claritatea, expunerea și experiența de utilizare a fiecaruia dintre cele 2 telefoane folosindu-se de ajutorul modelului Cyndal. Femeia a fost fotografiata cu cele 2 aparate în diverse ipostaze, iar locația aleasă  a fost San Francisco. Concluzia acestui experiment a fost că, deși Samsung a făcut multe înbunătățiri  pentru camera foto a noilui telefon, Galaxy Note 8 nu este mai bun decât LG G6. Pozele capturate de LG sunt mai naturale, au culori mai vi, sunt mai dinamice și mai clare.

LG G6 a avut un an spectaculos după înfrângerea modelelor Google Pixel, Samsung S8. HTC U11, și acum Note 8. LG se pregătește de lansarea modelului LG V30 care se anunță si mai spectaculos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel