Samsung S9 vine cu noi caracteristici mult așteptate

Samsung pare a avea un an bun, mai ales după criza Note 7. Galaxy S8 a introdus noi tehnologii, cum ar fi un afișaj muchie la muchie. Note 8 așteaptă să fie lansat în această lună. Este un telefon extrem de așteptat. Pentru Galaxy S9 lansarea este programată în anul 2018. Aparatul va fi construit în mare parte cu trăsăturile lui S8, dar va avea și alte caracteristici. Iată noile abilități ale telefonului.

Samsung S9 este așteptat să aibă 4 camere: camere duble pe spate, dar și pe față. Două camere de 16 MP pe spate și 2 camere 8 MP în față ar putea oferi utilizatorilor un câmp vizual bun și permite diferențierea clară dintre fundal și prim plan. O altă caracteristică ar fi detectarea adâncimii, care ar avea o mai bună focalizare în jurul subiectului fotografiat. Note 8 va avea și el camere duble, dar doar pe spate.

Samsung a stabilit un nou trend cu ecranul muchie la muchie, dar compania ar putea îmbunătați rezoluția pe următorul dispozitiv. Galaxy S8 are un ecran de 2K în timp ce dispozitivele următoare vor avea rezoluție dublă.

Un ecran 4K nu este un concept nou, de fapt, unele telefoane Sony vin deja cu un astfel de ecran. Cele mai multe telefoane cu un astfel de ecran de înaltă rezoluție se încălzesc rapid deoarece acest procesor, unitarea de procesare vizuală și RAM nu sunt în măsură să susțină.

Senzorul de amprentă încorporat în display este o caracteristică greu de obținut.

Până acum Apple iPhone 8 și chiar Galaxy Note 8 nu au avut implementată această caracteristică.

Deoarece mai este suficient timp până la eliberarea dispozitivului, în 2018, aplicarea acestei caracteristici este foarte posibilă, spune analistul Ming Khi-Cuo de la KGIBanalist.

Samsung S9 este așteptat cu o baterie de 4.200 mAh(miliamperi/oră). Samsung a îmbunătățit tehnologia bateriei de anul trecut. O baterie mai puternică este absolut necesară pentru a susține un ecran 4K deoarece acesta produce un consum mai mare.

Samsung S8 a câștigat în mare parte bătălia procesoarelor cu alte telefoane precum iPhone 7 deoarece vine cu un procesor de 10 nm(nanometrii) și oferă performanțe mai bune ca procesoarele tradiționale de 14 nm. Compania Samsung își dorește să se bazeze, în crearea lui S9, pe tehnologia cu procesoare de 7 nm, care vor fi și mai eficiente.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel