Ingrediente salam de biscuiți
500 gr biscuiți
400 gr rahat
50 gr ciocolată
400 ml lapte cocos
200 gr unt
150 gr zahăr
25 ml esență de rom
1 baton vanilie
1 lingură de cacao
Mod de preparare salam de biscuiți
Laptele de cocos îl punem într-un vas, la foc mic, peste care adăugăm untul, făcut bucăți. Când se topește untul, adăugăm ciocolata, o lingură de cacao, esența de rom, vanilia și zahărul. Amestecăm compoziția cu o lingură de lemn până se încorporează, apoi o lăsăm la răcit.
Biscuiții trebuie pisați sau rupți, iar rahatul tăiat bucățele mici, scrie The Guardian.
Amestecăm totul și punem compoziția într-o tavă, pe care o acoperim și o dăm la frigired pentru 4 ore. Peste salamul de biscuiți putem presăra nucă de cocos.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News