Să rămâi neînvins cu Franţa este o "performanţă", a afirmat selecţionerul turc după meciul cu campioana mondială

Şenol Guneş, selecţionerul echipei de fotbal a Turciei, s-a felicitat, luni, pentru egalul (1-1) cu Franţa, din preliminariile EURO 2020, afirmând că este mulţumit de maniera generală în care a obţinut patru puncte contra Franţei, la patru luni după victoria în faţa "Les Bleus" (2-0) de la Konya.

Înaintea ultimelor două meciuri de calificare la EURO 2020, selecţionata Turciei este liderul Grupei H, la egalitate de puncte cu Franţa (19) şi cu patru mai multe decât Islanda.

"Este foarte bine să te întorci în Turcia ca lider al grupei, mai ales că am jucat cu un adversar foarte puternic. Ei au fost mai buni decât noi, au avut mai multe ocazii şi au făcut eforturi mai mari", a declarat Guneş într-o conferinţă de presă.

Selecţionerul s-a felicitat, totodată, pentru "ambianţă bună" de pe Stade de France, în timp ce o criză diplomatică a izbucnit între Ankara şi Paris după intervenţia militară a turcilor contra forţelor kurde în Siria.

"Le mulţumesc suporterilor, care ne-au susţinut cu fervoare. Au făcut ce trebuia şi au făcut-o cu fair play. Aceştia suntem noi, aceasta este Turcia", a mai spus selecţionerul.

Campioana mondială Franţa a terminat nedecis cu Turcia, 1-1, pe teren propriu. Les Bleus au deschis scorul în min. 76, prin Giroud, dar turcii eu egalat după doar şase minute, prin Kaan Ayhan (82).
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel