S-a înjumătăţit numărul pacienţilor COVID, internați la Suceava în ultimele 24 de ore

Spitalul Județean Suceava
Spitalul Județean Suceava

A scăzut semnificativ numărul persoanelor internate cu coronavirus la Suceava, în ultimele 24 de ore. 

Numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 şi internate, în ultimele 24 de ore, în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, a scăzut semnificativ, ajungând la 4, faţă de 9 la raportarea anterioară, iar alte 12 au fost externate, a informat, vineri, Instituţia Prefectului Suceava, scrie Agerpres. 

Sursa citată a precizat că, în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava se află internaţi 472 pacienţi, 157 fiind cu COVID-19, dintre care 10 pe Secţia ATI.

Totodată, la Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 76 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19, iar alte nouă persoane sunt suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Peste 3300 de persoane s-au vindecat 



Conform situaţiei întocmită de Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, la nivelul judeţului, se înregistrează un număr de 3.320 persoane declarate vindecate.

În autoizolare la domiciliu se află 4.299 de persoane, iar 7 sunt plasate în carantină instituţionalizată, 27.833 de persoane, respectiv 3.109 ieşind de sub incidenţa acestor măsuri până în prezent.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel