Rusia a pierdut mii de soldați de la începutul invaziei în Ucraina, bilanț actualizat. Oleksii Reznikov: 196 de ore de apărare. Șobolanii de la Kremlin deja tremură

Rusia a pierdut mii de soldați de la începutul invaziei în Ucraina, bilanț actualizat. Oleksii Reznikov: 196 de ore de apărare. Șobolanii de la Kremlin deja tremură / Foto: Pixabay, de ELG21
Rusia a pierdut mii de soldați de la începutul invaziei în Ucraina, bilanț actualizat. Oleksii Reznikov: 196 de ore de apărare. Șobolanii de la Kremlin deja tremură / Foto: Pixabay, de ELG21

Rusia a pierdut mii de soldați de la începutul invaziei în Ucraina, potrivit ministrului Apărării al Ucrainei.

Ministrului Apărării al Ucrainei, Oleksii Reznikov, a prezentat un bilanț actualizat al pierderilor suferite de armata rusă de la începutul invaziei în Ucraina. Potrivit acestuia, ocupanții ruși au pierdut aproximativ 5.000 de soldați. Unii au fost omorâți, alții răniți, iar unii au fost luați ostatici.

"196 de ore de apărare"

"Dragi ucraineni! 196 de ore de apărare. Ne împotrivim ocupanților ruși pentru a doua săptămână. În aceste ore și zile, situația se destramă.

Timpul de apărare necesită concentrare, concentrare specială. Apărătorii noștri au oprit inamicul în cele mai multe direcții. Unele atacuri au fost contraatacate cu succes de forțele armate.

Situația din sud rămâne dificilă, unde inamicul a bombardat centrala nucleară în ultimele ore, dar spiritul de luptă al oamenilor noștri este de așa natură, încât ocupanții sunt sortiți înfrângerii. Harkov este o fortăreață invincibilă. Toată Ucraina urmărește cu durere bombardamentele rusești, dar acum întreaga Europă știe că Harkov nu este doar un centru intelectual și industrial, ci și un oraș mândru de cetățeni curajoși.

Sumy și Cernihiv se luptă. Ei salvează Kievul de la asediu. Atâta timp cât guvernarea țării și a armatei nu este încălcată, inamicul nu are nicio șansă. În est și sud - peste tot - poporul ucrainean respinge inamicul și se apropie de victorie.

Pierderile armatei ruse

Conform rezultatelor a 8 zile de război, pierderile armatei ruse au depășit 10 mii soldați, morți, răniți și luați prizonieri. Nimicirea a cel puțin unui general rus a fost confirmată. Societatea rusă începe să simtă și să realizeze aceste pierderi. Vehiculele blindate rusești distruse trebuie deja măsurate în unități, ci în batalioane.

Apărătorii noștri au confiscat mai multe vehicule cu obuze cu care criminalii de război ruși bombardează orașele noastre pașnice. Toate aceste obuze se vor întoarce împotriva inamicului.

"Șobolanii de la Kremlin deja tremură"

Și noi suferim pierderi. Războiul este o mare durere. Aproape în fiecare oră există rapoarte că ocupanții ruși au ucis din nou civili. Sângele fierbe de furie când copiii noștri mor...  Fiecare dintre ei va fi onorat ca un erou. Oamenii sunt cel mai valoros lucru pentru noi. Aceasta deosebește Ucraina de Rusia.

Sper foarte mult că partea rusă își va îndeplini obligațiile de a crea coridoare umanitare. (...) Privim cu durere clădirile distruse după bombardamentul rusesc. Vom reconstrui totul. (...) Inamicul este nedumerit și speriat. Încă nu l-am învins, dar acest moment se apropie inevitabil. Șobolanii de la Kremlin deja tremură. Unii caută în mod activ o modalitate de a scăpa.", scris ministrul Apărării al Ucrainei pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel