Rudolf Giuliani, avertisment pentru România. Viorica Dăncilă: Dacă aş fi preşedinte, nu aş accepta

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a criticat pasivitatea preşedintelui Iohannis cu privire la declaraţiile avocatului lui Donald Trump, şi a afirmat că dacă ar fi fost preşedinte, nu ar fi acceptat aşa ceva. 

„Dacă eu aș fi președintele României, nu aș fi de acord ca greșeala unora să fie greșeala întregii țări. Nu aș fi de acord să se vorbească de România pentru că a greșit cineva ca despre o țară a corupților, o țară în care se întâmplă lucruri urâte. Aș ține mult mai mult la imaginea României, nu numai declarativ. Aș încerca să vorbesc cu partenerii noștri transatlantici sau europeni, după caz", a declarat Viorica Dăncilă, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu".

Adevărul, aşteptat să iasă la iveală

„Aș vrea să aflu adevărul. E important. Dar să avem și prezumția de nevinovăție. În momentul în care se desfășoară o anchetă, poate sunt chemați oameni acolo poate sunt în calitate de martori, nu trebuie să vorbim de la ideea că cineva este vinovat. E important să vedem unde s-a greșit pentru a nu mai repeta greșelile", a subliniat Dăncilă.

Viorica Dăncilă nu a fost contactată de nimeni

„Nu știu nimic despre acest subiect. Am văzut declarația, dar nu am nicio declarație legată de acest subiect. (...) Nu m-a contactat nimeni până în acest moment. Eu cred că a fost o declarație care a ridicat anumite semne de întrebare. În momentul în care s-a făcut această declarație, aceasta este dublată de anumite lucruri. Cred că nu trebuie vorbit de România, dacă cineva a greșit trebuie să facem referire la persoanele care au greșit, nu de România ca și țară. Nu este corect", a conchis Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel