Ronaldo Nazario revine în fotbal, ca patron de club

Ronaldo, despre un alt star din naționala Braziliei: Îi forța pe jucătorii tineri să îi curețe ghetele 
Ronaldo, despre un alt star din naționala Braziliei: Îi forța pe jucătorii tineri să îi curețe ghetele 

Legendarul Ronaldo nu poate sta departe de fotbal. Vârsta și gabaritul nu-i mai permit să intre pe teren, însă are în vedere un proiect ambițios.

În vârstă de 41 de ani, Ronaldo Nazario a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru de la Folha de Sao Paolo faptul că plănuiește să devină patronul unui club de fotbal. Retras din activitate în 2011, Ronaldo, vrea să cumpere un club din eșalonul secund fie din Anglia, fie din Spania.

Ronaldo nu este implicat în prezent în nicio funcție de conducere. Acesta a declarat că și-ar dori să aibă o fundație în țara natală, însă până atunci, vrea să reintre în fotbalul mare, dar în calitate de patron, cu un proiect pe care să-l transforme într-unul de prestigiu.

Ronaldo: „Vreau să fac ceva inovativ"

„Ar fi o mare onoare pentru mine să ajung într-o zi președinte al unei fundații din Brazilia, dar până atunci vreau să trăiesc exeperiența de a conduce la un club mare”, a spus brazilianul (...) Mă gândesc să cumpăr un club din a doua divizie a Spaniei sau a Angliei. Vreau să fac ceva inovativ. Cred că sunt pregătit pentru provocare”, a precizat Ronaldo Nazario.

Ronaldo a evoluat pentru cluburi ca Inter, Milan, Real Madrid și Barcelona. Pentru echipa națională a Braziliei, Ronaldo a bifat 98 de selecții și 64 de goluri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel