RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ. DATA și ORA meciului

Boxerul român Ronald Gavril îl va înfrunta duminică dimineața, de la ora 6.00, în direct la Antena 3 pe americanul David Benavidez.

Meciul contează pentru titlul mondial în versiunea WBC. 

Oamenii din spatele său au încercat să-l facă un superstar înainte de a lupta cu mine. Nu ştiu ce au spus înaintea primului meci, dar cred că ar trebuie să aştepte până după revanşă. Sunt boxerul mai puternic... Nu voi căuta knockout-ul. Voi încerca să câştig fiecare rundă, dar şi să nu las verdictul la îndemâna arbitrilor-judecători, ca data trecută, a declarat Ronald The Thrill Gavril în presa americană.

Replica lui Benavidez 

Campionul David Benavidez a declarat, la rândul său, că vrea să îi încheie cariera lui Gavril: O să-l fac pe Gavril să se retragă după acest meci. O să-l fac KO. (...) Nu va mai dori să boxeze după ce o să termin cu el. M-a trimis la podea, dar nu m-a rănit în niciun fel în primul meci. M-am ridicat şi am zâmbit. Nu i-am simţit deloc forţa.

Pugilistul român a replicat la aceste afirmaţii: Cred că Benavidez vorbeşte prea mult. Înaintea primului meci a spus că mă va face KO după 4-5 runde. Nu m-a putut opri. Iar acum a spus acelaşi lucru înaintea revanşei. Nu poate face asta. De ce credeţi că şi-a luat un nou preparator fizic?.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel