Romașcanu, TRANȘANT. Imaginea MOMENTULUI: E evidentă nevoia de actualizare a siglei PNL

Romașcanu: Domnul Bâlici nu a fost dat afară. Mandatul a expirat în timpul ministrului liberal al Culturii / Foto Agerpres
Romașcanu: Domnul Bâlici nu a fost dat afară. Mandatul a expirat în timpul ministrului liberal al Culturii / Foto Agerpres

Senatorul Lucian Romașcanu, proaspăt suspendat din funcția de purtător de cuvânt al PSD, a atacat dur PNL, propunându-le liberalilor să-și actualizeze sigla. 

Senatorul Lucian Romașcanu a postat, sâmbătă, un mesaj însoțit de o imagine cel puțin surprinzătoare. Politicianul a început postarea cu „#festivalulmăgăriilor”, dezvăluind că nu-i place apelativul de „ciuma roșie”. În continuare, Romașcanu a afirmat că acest apelativ nu are legătură cu realitatea, „oricât ar încerca PNL-ul eșuat să perpetueze tema”. 

Lucian Romașcanu a precizat că „furia” liberalilor de a transfera primari și parlamentari din PSD este o dovadă că social-democrații au valoare. În încheiere, Romașcanu a propus internauților să spună care siglă li se pare mai potrivită pentru PNL. 

„Nu-mi place apelativul "ciuma roșie", are origini extrem de triste și violente, iar ceea ce vrea să descrie nu are legătură cu realitatea, oricât ar încerca PNL-ul eșuat să perpetueze tema.

Și ce dovadă mai bună că oamenii PSD-ului au valoare, decât furia cu care încearcă Orban & Co să transfere primari și parlamentari din zona social-democrată.

Având în vedere numărul de transferați, e evidentă nevoia de actualizare a siglei PNL, internetul propunând deja variante de lucru.

Care să fie cea mai potrivită?”, este mesajul lui Lucian Romașcanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel