Romașcanu a RĂBUFNIT în direct. ATAC dur la Stamule. "Haideți să ne OPRIM. FAKE-NEWS"

Ceremonie de deschidere FITS Sibiu 2022. Ministrul Romaşcanu: FITS, un pol cultural al României / Foto: Agerpres
Ceremonie de deschidere FITS Sibiu 2022. Ministrul Romaşcanu: FITS, un pol cultural al României / Foto: Agerpres

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, le-a luat apărarea colegilor de partid și l-a atacat pe Tănase Stamule, în direct, după ce au afirmat că membri ai PSD au declarat că nu există coronavirus.

"Enunțați pe patru voci aceeași chestie care intră la categoria fake-news. Discursul domnului Stamule este ceea ce face pe oameni să urască politica. Haideți că vă explic niște lucruri acum.

Domnul Buzatu a spus că nu crede în coronavirus în sensul în care se crede în Dumnezeu: Cred în Dumnezeu. După care a spus că asta e o chestie de determinare medicală și este de acord că acest virus există. Ceea ce face dumnealui rău e că nu poartă masca și probabil că va fi amendat pentru asta. Nu a spus niciodată că nu există coronavirus. În secunda în care te raportezi la un carcalac sub formă de credință, dânsul a dus metafora mai departe și a spus că propovăduim. Doamna Olguța Vasilescu nu a spus niciodată că nu există coronavirus. Domnul Arsene, că-i iau pe toți la rând... cum putem ieși cu asemenea afirmații?!", a declarat Lucian Romașcanu, în direct la B1 TV.

"Haideți să ne oprim"

"O declarație poate prea pe figuri de stil ca cea a domnului Buzatu poate să nască această conversație, dar poza lui Orban, bând șprițuri, fără măști, nu dă niciun mesaj în populație. Rareș Bogdan cu ziua de 100 de persoane nu dă niciun mesaj? Alexe la Iași, ședință fără mască, nu dă niciun mesaj? Nu mai politizăm, haideți să ne oprim la ce avem de făcut și să facem lucrurile să funcționeze. Că dacă eu zic că PNL e prost, PNL spune că PSD e prost, lumea o să voteze altceva. Nu mai putem merge la nesfârșit pe tonul ăsta, chiar dacă e an electroral. Lucrurile sunt foarte grave, există o pandemie, trebuie ca raportările să le facă oamenii de știință", a completat el. 

Citește și: Buzatu: Cred în Dumnezeu, dar nu în coronavirus. Hai să fim serioși!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel