Buzatu: Cred în Dumnezeu, dar nu în coronavirus. Hai să fim serioși!

Dumitru Buzatu
Dumitru Buzatu

Dumitru Buzatu vine cu explicații după ce și-ar fi făcut colegii din PSD proști, așa cum a ajuns în spațiul public. Cum explică liderul social-democrat ieșirea avută

Dumitru Buzatu a vorbit, la Digi24, despre intervenția sa din CExN al PSD. El le-ar fi spus colegilor săi că ar fi niște proști, dar și că virusul nu există. 

”Nu știu dacă sunt colegi din aceștia (n.r. proști), eu n-am spus că nu există, s-a titrat că eu nu cred în coronavirus. Evident, cred în Dumnezeu, dar nu cred în coronavirus. Haideți să fim serioși, e o chestiune de determinare științifică, medicală, etc., nu de credință. Dacă cineva vrea să propovăduiască coronavirusul, e treaba lui. Colegii mei... poate unii n-aud prea bine, dar, în orice caz, media națională aude foarte prost. Eu am spus, dar într-un anumit context în care se marșa pe măsurile acestea foarte simple care, din păcate, au condus la situația în care avem o incidență din ce în ce mai mare a virusului. Purtați mască, stați în casă, iată că infectarea e în expansiune. Eu nu port mască, am explicat”. a afirmat Dumitru Buzatu. 

Vezi și: Dumitru Buzatu, circ în ședința PSD. ”Nu există coronavirus. Sunteți cu toții niște proști”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel