România TV: Tăriceanu candidează la prezidențiale, fără susținerea PSD

Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu vrea să candideze la alegerile prezidențiale indiferent dacă este susținut sau nu de Partidul Social Democrat. 

Călin Popescu Tăriceanu ar putea să candideze la alagerile prezidențiale chiar și fără susținerea PSD, precizează România TV. Liderul ALDE este decis, iar în prezent are loc o ședință de partid în care se discută această decizie. 

Cu toate că politicianul este măsurat și în sondajele Partidului Social Democrat există foarte mulți lideri PSD care susțin că partidul ar trebui să aibă un candidat propriu la alegeri și să nu îl susțină pe Călin Popescu Tăriceanu. 

De ce s-a ajuns la acestă decizie

Indiferent dacă va fi susținut sau nu de PSD, Călin Popescu Tăriceanu ar fi precizat că el trebuie să candideze la alegerile prezidențiale pentru că vrea să câștige imagine pentru ALDE, mai precizează sursa citată, mai ales în contextul în care anul viitor vom avea parte atât de alegeri locale, cât și de parlamentare.

Liderul ALDE se teme de faptul că nu va reuși să obțină acel scor de 5% la alegerile parlamentare pentru a putea intra în Parlament. 

Călin Popescu Tăriceanu și-ar putea anunța chiar astăzi candidatura oficială la prezidențiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel