România-Suedia. Cosmin Contra, mulțumit de evoluția jucătorilor

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Cosmin Contra a declarat după meciul România - Suedia, încheiat 1-0 pentru tricolori, că jucătorii români și-au luat în serios atribuțiile, prezentând spirit de sacrificiu.

Cosmin Contra s-a declarat mulțumit de dubla cu Israel și Suedia.  Naționala de fotbal a României a învins ambele adversare, iar selecționerul a precizat că evoluția tricolorilor cu Suedia a fost mai bună decât cea împotriva israelienilor.

„Din punctul meu de vedere au fost două teste reușite. Eu cred că acest meci a fost mai complet pentru noi decât cel din Israel. Toate felicitările mele jucătorilor și sper ca această victorie să fie un nou început de drum pentru noi", a declarat Contra.

Contra: Azi nu am țipat foarte mult

Cosmin Contra a fost mulțumit de atitudinea jucătorilor în această dublă, mai ales în partida cu Suedia. Selecționerul României a declarat că nici nu a fost nevoie să țipe foarte mult pentru ca lucrurile să meargă așa cum își dorește.

„I-am bătut pe suedezi după 35 de ani. Băieții au înțeles că fără sacrificiu și fără luptă nu reușești. Cei care au intrat, au schimbat soarta partidei. Am fost inspirat cu schimbările în aceste două meciuri, sper să fiu la fel în continuare, pentru ca astfel de inspirații pot aduce victorii și calificări (...) Azi nu am țipat foarte mult, băieții au respectat foarte bine ce le-am zis înainte. Am fost mai liniștit, pentru că am văzut o echipă cu spirit de sacrificiu. Știam că vom câștiga atunci când am văzut asta. Sunt mândru că îi antrenez pe acești băieți. Ei au crezut în ceea ce le zic eu și în ceea ce lucrăm. Mai avem mult de muncă, trebuie să mai îmbunătățim lucruri", a declarat selecționerul României pentru PRO X.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel