România - Spania. Robert Moreno, selecționerul Spaniei, e încrezător

Robert Moreno, selecționerul Spaniei, a spus, la conferința de presă premergătoare partidei din preliminariile Euro 2020, pe care Spania o va disputa împotriva României, că își dorește calificarea de pe primul loc al Grupei F.

Selecționerul Spaniei a început conferința de presă prin a transmite condoleanțe familiei lui Luis Enrique, fostul selecționer al Spaniei care și-a pierdut fiica, în lupta împotriva cancerului osos.

Referitor la partida cu România, acesta a declarat: „Nu văd acest meci ca fiind un debut. Abia aștept să înceapă. O să fie un meci dificil, dar totul va fi bine. Am o imagine a primului 11 înainte de antrenament, dar și după antrenament port consultări cu staff-ul. Este un întreg proces. Este important ca toți jucătorii să se concentreze. Orice victorie este importantă. Nu putem sărbători până nu avem rezultatele.

Vrem să ne calificăm de pe primul loc. Le-am spus jucătorilor că, dacă vor continua să evolueze la nivelul la care o fac acum, oricare dintre ei poate deveni titular. Nu cred că este benefic să avem de fiecare dată același portar".

Naţionala României va întâlni, joi seară, reprezentativa Spaniei, în preliminariile pentru Euro 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel