EXCLUSIV  România își va face singură infrastructura. Interes bombă al firmelor europene

Ministrul Eugen Teodorovici a spus că viitorul premier ar trebui să declare la Bruxelles că România, în următorii zece ani, își va face singură lucrările de infrastructură.

"Viitorul prim-ministru trebuie să spună așa la Bruxelles: 'Stimați colegi, România, în următorii zece ani, își va face singură lucrările de infrastructură. Poate sună ciudat, dar firmele voastre europene au venit în țara noastră, s-au contestat una pe alta în instanță din diverse idei. Poate acesta a fost și interesul: să țină pe loc o procedură pentru ca România să nu aibă anumite porțiuni de drum pentru ca firmele mari din vest să nu vină în țara noastră. Având în vedere că firmele voastre s-au contestat ani buni în România, noi am pierdut banii, nici drumuri nu avem și ne distrugem și economia. Din această cauză, pentru ca România să aibă infrastructura sa, pentru a putea și noi să încurajăm investitorii să vină în România, vom face noi aceste lucrări'", a zis ministrul Teodorovici la DC News Live.

"CNADNR-ul are astăzi un cod CAEN care îi permite să facă reabilitări de drumuri fără nicio problemă. (...) CNADNR deține niște echipamente care reabilitează până la 2 kilometri de drum pe zi. De-acum înainte, România își va face singură infrastructura. Dacă nu se va face asta, România va pierde foarte mult", a mai zis Teodorovici.

Declarația integrală la minutul 25:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel