România, fără prezent şi fără viitor. EURO 2023, încheiat fără gol marcat de tricolorii mici

Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

Naţionala U21 a României a încheiat EURO 2023 fără gol marcat. 

În ultimul meci din grupe, tricolorii mici au remizat, scor 0-0, cu Croaţia, iar omul meciului a fost, de departe, Ştefan Târnovanu, portarul de la FCSB. 

În partidele precedente, România U21 pierduse contra naţionalelor similare ale Spaniei (scor 0-3) şi Ucrainei (scor 0-1). 

”Mie mi se încheie contractul după această acțiune. Am avut niște discuții cu persoane din conducerea FRF în sens pozitiv. Au încercat să ne capaciteze pentru această partidă. Doar astea au fost discuțiile. Într-un cuvânt, ne-au arătat că sunt alături de noi. Și acest joc e deosebit de important și avem susținerea conducerii.

Referitor la contractul meu și la situația mea, nu pot să vă spun acum. Eu colaborez și cu Răzvan Rotaru, și cu Vali Năstase, și cu Daniel Pancu. Am încredere deosebită în toți și colaborez cât se poate de bine cu toți”, a spus Emil Săndoi la conferința de presă dinaintea partidei. 

”Echipa națională trebuie susținută necondiționat. Am văzut multe jocuri ale echipelor naționale din străinătate și am văzut de fiecare dată o atmosferă de sărbătoare. Cred că așa ar trebui să fie și la noi.

Am revăzut filmarea jocului de mai multe ori, pentru că ne preocupă să corectăm anumite greșeli, nu ca să ascult niște scandări. Niciun antrenor nu a scăpat de astfel de scandări. Nu sunt nici primul, nici ultimul”, a adăugat Săndoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel