Riqui Puig, criticat DUR fiindcă s-a plâns de intrările la minge. „Nimănui nu-i pasă”

Sursa: Instagram Riqui Puig
Sursa: Instagram Riqui Puig

Promițătorul mijlocaș al Barcelonei s-a plâns că jucătorii adverși intră prea tare la minge.

Riqui Puig este unul dintre starurile La Masiei, academia de fotbal a Barcelonei. Conform Marca, mijlocașul de 20 de ani evoluează la Barcelona B, în a treia ligă spaniolă.

Tânărul s-a plâns de intrările dure din ligă și a vorbit despre Segunda B drept o cale de acces către alte culmi. Însă, acesta nu a atras simpatie, Jacinto Ela criticându-l dur într-o scrisoare deschisă.

O scrisoare deschisă, menită să tragă un semnal de alarmă

„Îți scriu această scrisoare deschisă fiindcă văd că te plângi de picioarele pe care le primești în Segunda B", a început scrisoarea lui Ela către Puig.

„Se pare că ești singurul jucător care a fost vreodată lovit. Sunt surprins că un fotbalist cu un viitor asigurat și talent comentează despre asemenea lucruri. Nu faci decât să pari mai slab atunci când te plângi", a adăugat Jacinto Ela.

„Când am auzit că Segunda B este doar o rampă de lansare, am râs. Nu îți poți imagina câți jucători, mulți la fel de buni ca tine, s-au plafonat în Segunda B, așteptându-se să ajungă în vârf".

Fotbalul, singura cale de scăpare din a treia ligă

„Aproape am auzit că vrei să scapi din Segunda B, dar fotbalul tău trebuie să facă asta. Ce vreau să-ți spun e că dacă nu treci de această ligă, în acest moment ești un jucător Segunda B, până când nu mai ești", a spus Ela.

„Nimănui nu-i pasă dacă ești pe drumul tău spre prima echipă sau dacă joci la Las Palmas. Lor le pasă să nu te lase să treci de ei. Nu te țintesc, ci doar se apără. Sunt jucători mândri".

Ela a încheiat spunând: „Un avocat vorbește, un barman servește, un apărător lovește cu piciorul și un atacant primește acele picioare. Este doar un job".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel