Riposta lui Dragnea după ce Iohannis a blocat bugetul

Liviu Dragnea a avut o primă reacție după ce Klaus Iohannis a blocat bugetul. Președintele a dispus convocarea cu celeritate a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru marți, 31 ianuarie, în vederea analizării proiectului de buget.

"Decizia lui Klaus Iohannis este incorectă. Putea convoca CSAT într-o oră dacă voia...", a zis Liviu Dragnea.

"Orice întârziere pentru bugetul de stat nu ajută nimănui. De ce a luat Klaus Iohannis această decizie.. mi-e greu să înțeleg", a mai zis președintele PSD.

Liderul PSD a menţionat că avizul CSAT este consultativ, dar a adăugat că şi dacă Guvernul ar fi adoptat proiectul de buget "cineva ar fi declanşat" probabil o procedură pentru a întârzia acest lucru.

Liviu Dragnea a mai sus că din păcate aşa a fost şi cu celelalte proiecte de legi privind mărirea salariilor în educaţie şi sănătate. Preşedintele Camerei Deputaţilor a subliniat că nu există niciun risc pentru funcţionarea statului. 'S-a hotărât ca începând din acest an să se aloce mai mulţi bani pentru dezvoltarea ţării (...), nu există niciun risc privind ministerele, instituţiile, serviciile', a spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel