Revoltă în tenis. Djokovic pregatește LOVITURA pentru organizatorii turneelor: Ieșiti AFARĂ

Novak Djokovic
Novak Djokovic

Novak Djokovic este mai hotărât ca oricând să ceară organizatorilor turneelor de grand slam ca jucătorii să primească jumătate din banii pe care îi aduc aceste competiții. În acest sens, el a cerut tuturor celor care nu sunt jucători de tenis să iasă din încăperea unde urma să fie susținută o conferință de presă la Australian Open și a propus celorlalți mari jucători această mutare. 

Djokovic, alături de un avocat, a susținut ca a venit momentul ca jucătorii să formeze o uniune, separată de ATP și să aibă jumătate din veniturile pe care le realizează turneele.

La competițiile de Mare Șlem, ei primesc în jur de șapte la sută din veniturile totale, iar sârbul, care este președinte al Consiliului  jucătorilor din 2016, își dorește ca acest lucru să se schimbe, iar premiile să crească.

The Telegraph susține că Andy Murray e și el de partea lui Nole, în timp ce Roger Federer e pentru organizarea actuală.

Kevin Anderson, vicepreședintele Consiliului, a vorbit ieri despre ce s-a întâmplat la aceea întâlnire: "Lucrurile au evoluat în ultimii ani și dacă ești un jucător de Top 100 primești premii consistente și ai o viață bună, noi vrem ca și jucătorii de dincolo de Top 100 să aibă această posibilitate! Cred că merităm mai mult!", relatează GSP.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel