Replica lui Marius Manole după ce Bindea l-a acuzat că urcă beat pe scenă. Unde și cum s-a întâmplat

Actorul Alexandru Bindea a spus că Marius Manole a urcat beat pe scenă.

"Își permite să apară beat pe scenă. Există filmări. S-a întâmplat la Sibiu în 2007. E de notorietate momentul”, a zis Alexandru Bindea la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Cum a decurs momentul cu beția lui Marius Manole

Actorul Marius Manole a apărut beat pe scenă și a declarat că era cel mai prost spectacol în care a jucat vreodată. ”O să joc în continuare, fiindcă am un contract, dar o să mă chinui să-l distrug", a spus Marius Manole în 2007. Zeci de spectatori prezenţi în pavilionul multifuncţional de la Sibiu l-au văzut pe tânărul actor cum a intrat cu o cutie de bere în mână pe scenă, a desfăcut-o, a băut, iar apoi a râgâit, deşi acest lucru nu era inclus în scenariul spectacolului "România poveştilor albastre". La acel moment, Klaus Iohannis a spus că ar fi bine să trecem peste acest episod pentru că Marius Manole este un actor foarte bun.

"Poate că artiştii au băut din cauza frigului. Oricum, având în vedere că actorul respectiv este unul bun, premiat, ar trebui să închidem ochii şi să trecem peste acest incident", a declarat Iohannis pe vremea când era primar.

"A fost cel mai prost spectacol în care am jucat în viaţa mea. Prost eu, prost spectacolul. Am acceptat să joc pentru bani, dar voi încerca să rup contractul care mă ţine legat de acest spectacol şi să nu mai apar în următoarele reprezentaţii", spunea, la finele spectacolului, Marius Manole.

Replica lui Marius Manole după episodul povestit de Alexandru Bindea la România TV, după 12 ani de la evenimentul de la Sibiu

”Aflu ca aseară domnul Alexandru Bindea a vorbit despre mine intr-un interviu la o televiziune! Astăzi văd acest articol la care am ras, recunosc. Eu cred ca acești oameni trăiesc in alta lume. Domnul Bindea ar trebui întâi, sa ne spună, de ce de 10 ani joaca in doar 2 spectacole la TEATRUL NAȚIONAL încasând un salariu lunar! Cred și eu ca e relaxat!”, a scris Marius Manole pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel