EXCLUSIV  Remaniere guvern. Daniel Breaz: Nu mi-a propus nimeni nimic

Guvernul Dăncilă
Guvernul Dăncilă

Senatorul PSD Daniel Breaz a răspuns, pentru DC News, la informațiile publicate, pe surse, de mass media care îl plasau ca favorit pentru ocuparea funcției de ministru al Cercetării, după anunțata remaniere guvernamentală.    

Daniel Breaz ne-a explicat că nu poate confirma această informație întrucât nimeni nu i-a propus așa ceva. "Ce să vă spun, mie nu mi-a propus nimeni, până acum, niciun portofoliu. Nu cred să fi fost vreo discuție în acest sens, nici la nivel de partid. Așa că o să aștept și, dacă va fi o decizie la momentul respectiv, mă voi pronunța în acel moment”.

Daniel Breaz, rector, cercetător și senator de Alba

Senatorul PSD Daniel Breaz este rectorul Universității "1 decembrie 1918" din Alba Iulia și este un renumit cercetător și matematician român. În vârstă de 43 de ani, a fost declarat în 2009, de un institut din Japonia, cel mai bun cercetător din lume în teoria geometrică a funcţiilor.  

Dancilă confirmă remanierea

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, că va exista o remaniere guvernamentală, iar lunea viitoare va finaliza evaluarea. "O remaniere va exista. Luni termin evaluarea", a precizat ea, la Palatul Parlamentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel