Regula U21 - Florinel Coman, liderul tinerilor din Liga 1

Florinel Coman este fotbalistul momentului în Liga 1, fapt de invidiat cu atât mai mult cu cât el face parte din tânăra generație de fotbaliști, cea care a impresionat la Campionatul European U21 din Italia și San Marino 2019.

FCSB a câștigat în deplasare cu Hermannstadt datorită mijlocașului ofensiv Florinel Coman care a marcat o “dublă” și a pasat decisiv la celelelate două reușite ale roș-albaștrilor.

Etapa a 14-a a Ligii 1, prima a returului din campionatul regulat, a fost etapa lui Florinel Coman. Internaționalul român a făcut meciul perfect împotriva celor de la Hermannstadt, acesta trecându-și în cont două goluri și două pase decisive. Cu cele două goluri marcate împotriva echipei lui Eugen Neagoe, Coman a ajuns la șase goluri în actualul sezon, fiind cel mai bun marcator U21, și la două reușite distanță de Gabi Iancu, cel mai bun marcator al Ligii 1.

Regula U21 - fotbaliști la debut

Această rundă va rămâne una importantă și pentru fundașul celor de la Viitorul, Radu Boboc. Deși echipa sa a pierdut în deplasarea de la Dinamo, 2-3, Boboc a reușit primul său gol în Liga 1, marcat în urma unei execuții fantastice, foarfecă din careul de 16 metri. Și Valentin Costache a punctat în această etapă, dar golul său nu i-a ajutat pe clujeni în meciul disputat cu cei de la Poli Iași, încheiat cu victoria moldovenilor, 2-1.

În prima etapă a returului au debutat în Liga 1 alți trei jucători eligibili regulii implementate de FRF: Louis Munteanu (Viitorul, 2002), Adrian Moescu (FC Botoșani, 2001) și Alexandru Vodă (Hermannstadt, 1998).

În total, în această rundă au evoluat 37 de jucători U21, 29 fiind titulari și 16 integraliști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel