Reghecampf, înfrângere usturătoare în Liga Campionilor Asiei

Laurențiu Reghecampf a debutat dezastruos în Liga Campionilor Asiei. Echipa antrenată de român, Al Wahda Abu Dhabi a pierdut cu scorul de 5-0 în fața celor de la Lokomotiv Tashkent.

Laurențiu Reghecampf suferit usturătoarea înfrângere chiar în meciul de deschidere al competiției, pe terenul celor de la Lokomotiv Tashkent, formație din Uzbekistan. 

Pe tabela marcatorilor s-au înscris Nivaldo (25), Alibaev (53, 87), Saleem Sultan Al Sharjee (55- autogol) și Rashidov (59). Cele două echipe fac parte din Grupa B a Ligii Campionilor Asiei, în care se mai află și Al Duhail și Zob Ahan. 

În campionat, Reghecampf trage la titlu

În campionatul din Emiratele Arabe Unite, echipa lui Reghecampf se descurcă mai bine. După 16 etape, Al Wahda FC ocupă poziția a doua în clasament, cu 36 de puncte, cu 2 în spatele liderului Al Ain. 

Pentru Al Wahda evoluează și câteva nume sonore ale fotbalului european, printre care Denilson, fost jucător la Arsenal și maghiarul Balazs Dzsudzsak, care a mai evoluat la Debrecen, PSV Eindhoven, Anzhi Makhachkala, Dinamo Moscova și Bursaspor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel