EXCLUSIV  REFERENDUM FAMILIE, SONDAJ despre participare. Răsturnare de situație

REFERENDUM FAMILIE. DCNews a realizat un sondaj cu privire la participarea la referendumul din 6 și 7 octombrie cu privire la definirea familiei în Constituției. 

REFERENDUM FAMILIE. Referendumul pentru familie a fost inițiat de cele trei milioane de semnături depuse la Parlament. Acum e considerată o temă politică. 

Scopul este modificarea Constituției. Să scrie în Constituție că o căsătorie este legătura între o femeie și un bărbat, nu între soți, așa cum este notat acum. 

Indiferent de opțiune, trebuie să fie cvorum pentru validarea rezultatului. DCNews a realizat un sondaj printre cititorii săi cu privire la prezența la Referendum. 

44% au votat că vor merge la vot, respectiv 31.214 de persoane. 36,60% afirmă nu merg la vot, reprezentând 25.966 de oameni. 

Mai sunt încă și oameni indeciși: 13.758 de voturi, adică 19,39% din voturi. 

Sondajul nu e reprezentativ pentru toți oamenii cu drept de vot, fiind reprezentativ doar pentru cei care au acces la Internet, citesc site-uril de stiți și citesc DCNews. 

Răsturnare de situație

Cu toate acestea, putem constata că balanța se înclină către participarea la vot, fiind o răsturnare de situație față de sondajul precedent, unde mai mulți dintre cei care au răspuns la respectivul sondaj erau împotriva organizării referendumului. 

În sondajul anterior, 31.340 de oameni au votat că sunt de acord cu organizarea acestui referendum, adică 48,74% din voturi. "Nu" au bifat 51,26% din cititorii DCNews, respectiv 32.955 de voturi.

Interes crescut pentru referendum

Oricare ar fi situația, putem constata că sondajele DCNews despre referendum înregistrează cele mai multe voturi, ceea ce arată un interes crescut vizavi de acest subiect. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel