Real Madrid îi vrea pe Mbappe și pe Haaland

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Real Madrid ar plănui o nouă eră galactică prin cumpărarea superstarurilor Kylian Mbappe și Erling Haaland.

Real Madrid ar plănui o nouă eră galactică prin cumpărarea superstarurilor Kylian Mbappe și Erling Haaland, conform The Sun.

Prima pagină a publicației Marca transmite că madrilenii caută să lase fără atacanți pe Paris Saint-Germain și pe Borussia Dortmund, în următoarele două perioade de transferuri de vară.

Cristiano Ronaldo, de neînlocuit

Zinedine Zidane caută disperat să își reîmprospăteze atacul, după ce nu a reușit să-l înlocuiască pe Cristiano Ronaldo. Numărul 9 de pe Santiago Bernabeu este în continuare Karim Benzema, care împlinește 33 de ani în acest an.

Luka Jovic, tânărul atacant de 70 de milioane de euro care ar fi trebuit să facă furori în Madrid, este pe cale să fie dat afară, după ce nu a reușit să impresioneze.

Haaland a avut un sezon extraordinar în european, înscriind 12 goluri în primele 11 meciuri pentru Dortmund, după ce a plecat de la Red Bull Salzburg.

Norvegianul ar putea ajunge la un nou club după doar 6 luni, fiindcă Real Madrid este gata să plătească clauza de reziliere de 75 milioane euro.

Mbappe, aproape de Bernabeu

Între timp, Zidane rămâne decis să-l aducă pe compatriotul său Mbappe, în vara lui 2021, când atacantul intră în ultimul an de contract cu PSG.

Fostul atacant de la Monaco ar fi fost pe cale să semneze cu Madridul, însă coronavirusul a anulat toate planurile.

„Nu se poate ca Mbappe să își extindă contractul cu PSG. Vor avea o înțelegere, fiindcă PSG a decis să-l lase să plece vara aceasta. Este doar opinia mea, dar restul e doar o formalitate", a transmis Jerome Rothen, fostul jucător al PSG-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel