Răzvan Popa: Mihai Tudose, halal politician. A uitat că...

Răzvan Popa
Răzvan Popa

Europarlamentarul PSD Răzvan Popa afirmă că fostul premier Mihai Tudose, abia plecat din PSD la partidul lui Victor Ponta, ProRomânia, a uitat deja că a fost social-democrat. 

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa consideră ”deplorabil faptul că Mihai Tudose a ajuns să deplângă reducerea bugetelor pentru serviciile de informații, dar nu zice nimic despre alocările suplimentare de la Educație sau Sănătate sau despre OUG dată de Guvern legată de creșterea alocațiilor.”

"Halal acel politician care se pretinde social-democrat, dar care acordă mai multă atenție instituțiilor de forță decât politicilor publice îndreptate către marea masă a cetățenilor. PSD este un partid totuși care a acordat suficient respect instituțiilor din această zonă și o face și acum. Mihai Tudose a plecat de două zile din partid și a uitat că a fost social-democrat, ba chiar prim-ministru al unui Guvern susținut de PSD. Dacă nu ar fi uitat, ar fi vorbit despre alocările de la Educație sau Sănătate și despre creșterea alocațiilor. Mihai Tudose nu a renunțat doar la PSD, a renunțat la valorile social-democrației", a spus Răzvan Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel