EXCLUSIV  Răzvan Dumitrescu: Serialul care a alimentat teoria conspiraţiei în pandemie. Cine pe cine a copiat?

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a analizat cele mai populare teorii ale conspiraţiei legate de coronavirus, ajungând şi la un serial care a fost lansat pe Netflix cu puţin timp înainte de izbucnirea pandemiei. Culmea, serialul se numeşte "Pandemia".

Într-un interviu acordat DC News, jurnalistul Răzvan Dumitrescu a vorbit despre teoriile conspiraţiei legate de Covid-19, amintind şi faptul că acestea sunt alimentate inclusiv de faptul că, pe Netflix, cu puţin timp înainte de izbucnirea pandemiei, s-a lansat un serial cu acelaşi nume: "Pandemia".

"Mai facem un pas înainte. Pe Netflix, chiar înainte de treaba asta, cu două săptămâni înainte, a apărut serialul ‚Pandemica’. Ce simula? Exact o pandemie de tipul acesta, ce facem, suntem puşi în situaţia... Cine pe cine a copiat, se întreabă lumea? Dom’le ăştia ştiau că se va întâmpla şi de aia ne-au livrat totul. Au mers pe ideea asta: romanul din 1981, Pandemia apare acum, simularea de la New York din octombrie 2019... ‚e prea mult, ăştia ştiau ce se va întâmpla, ne-a fost livrat’", a explicat Răzvan Dumitrescu.

Care este descrierea serialului, pe siteul Netflix: "În acest serial documentar vei cunoaște eroii din prima linie a luptei împotriva gripei și vei afla despre eforturile lor de a împiedica o viitoare epidemie mondială".

VIDEO: 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel