RAZIE în cluburi și baruri. Amenzi de zeci de mii de lei

Poliție
Poliție

Razie de amploare în cluburi, baruri și restaurante. Polițiștii au aplicat amenzi de zeci de mii de lei. 

Polițiștii din județul Vrancea au desfășurat o razie de amploare în cluburi, baruri și restaurante, dar și pe șosele. Aproape 500 de persoane au fost legitimate şi 106 autovehicule controlate. Acțiunile s-au finalizat cu amenzi în valoare de peste 25.000 de lei şi confiscarea unor bunuri.

"În noaptea de 30 spre 31 martie, efective din cadrul IPJ Vrancea, sprijinite de forţe din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vrancea, împreună cu specialişti din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Vrancea, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în zona barurilor şi discotecilor de pe raza municipiului Focşani şi a Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud. Au fost verificate cinci cluburi, 10 baruri şi cinci unităţi de alimentaţie publică, fiind legitimate cu această ocazie 492 persoane şi controlate 106 autovehicule", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

La activităţi au participat 48 de poliţişti şi 26 jandarmi, însoţiţi de patru specialişti ISU Vrancea şi patru reprezentanţi ai ITM Vrancea. 

Vezi și: SRI, mesajul de 1 Aprilie. A devenit VIRAL imediat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel