Războiul declarațiilor, Simona Halep - Magda Linette, la Roland Garros

Simona Halep, nr. 3 WTA, își continuă parcursul la Roland Garros 2019, cu meciul de joi, din turul al doilea, întâlnind o jucătoare poloneză împotriva căreia nu a mai jucat vreodată.

În primul său meci, Simona Halep a trecut în primul tur la Roland Garros de Ajla Tomljanovic, locul 47 WTA, scor 6-2, 3-6, 6-1, după o ora și 36 de minute de joc. Joi, după ora 18.30, în turul al doilea, Simona o va întâlni pe poloneză Magda Linette, locul 87 WTA.

Simona Halep este favorită clară în duelul cu Magda Linette. Bookmakerii i-au acordat jucătoarei noastre cota 1.05 pentru un succes în față polonezei, în timp ce adversara campioanei noastre a primit cota 10 pentru a produce surpriza de a o elimina pe campioana en-titre la Roland Garros.

Ce spune Simona

"Nu am jucat niciodată cu Magda Linette. Este foarte tenace, destul de talentată, am văzut-o de câteva ori. O să urmăresc câteva meciuri ale ei. Dacă o să joc bine o să fiu liniștită. Nu contează unde joc. Toate terenurile sunt foarte bune aici" a declarat Simona Halep.

Ce spune Linette

"Niciodată nu am jucat contra Simonei, dar am avut șansă să mă antrenez cu ea. Am văzut multe dintre meciurile ei. Sincer, în momentul acesta nu știu cum voi juca împotriva ei. Îmi doresc să fiu agresivă, ea este o jucătoare foarte puternică din punct de vedere fizic. Aștept că antrenorul meu să facă analiză meciului. Știu că are o lovitură de backhand foarte bună și are un joc solid. O să fac tot ceea ce-mi stă în putință să câștig și chiar cred că am șanse. Sper să joc bine și să profit de șansă mea. Este o jucătoare care simte frică, așa că trebuie să fiu fără frică. Simona este un atlet incredibil, știe când trebuie să fie agresivă. Are un joc solid și știe să se apere foarte bine" a declarat și Magda Linette.

Citește și:

Roland Garros 2019 Simona Halep - Ajla Tomljanovic Live score | Rezultat în primul tur

Magda Linette a spus ce tactică adoptă în meciul cu Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel